Sviesto gamybos linija
Sviesto gamybos linija – gamina pirmos klasės puikaus tepumo ir drėgmės paskirstymo produktą. Liniją puikiai papildo ARM, EMF serijos pakavimo įrenginiai.
Pagrindinės funkcijos
- Gaminame pilnas sviesto perdirbimo linijas – nuo grietinėlės rezervuarų iki pakavimo įrangos;
- Sviesto gamybos įranga, kurios pajėgumas – 10 000 kg sviesto per valandą;
- Sviesto gamybos partijomis įranga, talpinanti iki 5 000 l grietinėlės;
- Naudodami nuolatinės sviesto gamybos įrangą, galite gaminti ne tik sviestą, bet ir įvairius tepius mišinius;
- Mažo riebumo pasukos – 0,5 %;
- Ilgas galutinio produkto galiojimo laikas;
- Mūsų sviesto gamybos linijos yra patogios naudoti, kompaktiškos ir lengvai prižiūrimos;
SUSISIEKITE su mumis dabar ir gaukite tinkamiausią jums pasiūlymą!
Privalumai jūsų pieno produktų gamybos patirčiai
Ne tik sviestui
Naudodami sviesto gamybos įrangą, galite gaminti ne tik sviestą, bet ir įvairius tepius mišinius. Produktams, kurių riebumas yra 72,5–82,5 %, nereikalingi stabilizatoriai ir emulsikliai. Taip pat galite gaminti sumažinto riebumo tepius riebalų mišinius (mažiausiai 50 % riebumo), naudodami stabilizatorius ir emulsiklius.
Įvairūs dozavimo įrenginiai
Sviesto gamybos įranga gali turėti įvairius dozavimo įrenginius: vandeniui, kultūroms, aliejui (gaminant tepius mišinius), sausiems ingredientams (grybams, žolelėms, kakavai ir pan.) ir druskos mišiniui. Drėgmės lygis gali būti matuojamas ir valdomas automatiškai, naudojant specialią drėgmės matavimo sistemą.
Tiesiai į pakavimo įrenginį
Nuolatinės sviesto gamybos įranga pagamintas sviestas gali keliauti tiesiai į vyniojimo ar didmeninių pakuočių ruošimo įrenginius arba naudojant siurblį – į reikiamos talpos sviesto rezervuarą, o iš jo – į pakavimo įrenginius.
Siūlomi ir mažesnės talpos sviesto gamybos įrenginiai
Mažesnės talpos sviesto gamybos įrenginiai (iki 200 kg per valandą) gali būti naudojami laboratorijose ir įprastai sviesto gamybai.
Ilgas galiojimo laikas
Sviesto gamybos įrenginiais pagamintas sviestas ir tepūs mišiniai turi ilgą galiojimo laiką. Tai pasiekiama iš produkto išspaudžiant orą (kuris gali paskatinti užteršimą bakterijomis), naudojant vakuuminę kamerą, įrengtą nuolatinės sviesto gamybos linijose. Dėl specialios įrenginių konstrukcijos, produktas neprilimpa prie vidinių įrenginių paviršių. Atlikus plovimą vietoje (CIP), įrenginių viduje nelieka vandens pėdsakų.
Pastovi kokybė
Naudojant sviesto gamybos įrangą gaminamas pastovių kokybinių charakteristikų produktas, kurias lengvai galima reguliuoti valdymo pulte gamybos metu. Galutinis produktas yra atsparus temperatūrų kaitai, lengvai tepamas ir jame puikiai pasiskirsčiusi drėgmė. Pasukų riebumas yra labai mažas – iki 0,5 %.
Patogu naudoti ir integruoti į esamas linijas
Sviesto gamybos linijos yra patogios naudoti, kompaktiškos ir lengvai prižiūrimos. Galime integruoti sviesto gamybos įrenginį į esamą jūsų perdirbimo liniją arba pasiūlyti visą gamybos sistemą – nuo grietinėlės saugojimo ir nokinimo rezervuarų iki įvairiausių pakavimo įrenginių, pavyzdžiui, vyniojimo, pakavimo į dėžes, didmenines pakuotes, pakelius, maišelių klijavimo, įvairaus formato pakuočių ir indelių pripildymo įrenginių ir pan.